Join the team, feel the heat - it will be CHEERtastic!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheer Force Allstars
Umeås äldsta cheerleading förening

Cheerlekis - Frozen & Friends

Syftet med våra barnlag är att på ett lekfullt sätt lära sig koordination och kroppskontroll, så som att: hoppa, balansera, klättra, hänga, samt lättare voltövningar som kullerbytta, handstående och hjulning. Barnen får även introduktion till andra delar av cheerleading som armrörelser (motions) och ramsor.

 

Dessa lag tränar 60 min i veckan och är även med och visar upp på juluppvisning samt våruppvisning 

 

Tränarna för lagen består av aktiva inom cheerleading i olika nivåer.

 

Du som förälder är välkommen att anmäla dig själv som tränare så att vi kan starta upp ännu fler barnlag!

 

För anmälan till träningslag tryck här . Just nu har vi inga platser lediga för våra allra yngsta, men vi öppnar upp anmälan i december vid ett ev avhopp inför vårterminen

 

Miniminior - Fairies & Fighters

Träningsinnehållet baseras på hur våra tävlingsförberedande och tävlingslag tränar, men är mer inriktat på att lära sig nya moment och ha kul än att öva på en koreografi.

 

Innehållet i träningarna är fokuserat på att du ska lära dig grunderna inom alla cheerleadingens moment på ett roligt sätt. Om du blir riktigt biten och vill öka din satsning så kan du söka dig vidare till ett tävlingsförberedande lag och sedemera tävlingslag.

 

Träningslagen tränar 90 min/vecka och är med och visar upp på juluppvisning och våruppvisning (i år cheerfest ist för vårshow) Träningslagen tävlar ej. 

 

För anmälan till träningslag, tryck här  Just nu har vi inga platser lediga, men vi öppnar upp anmälan i december vid ett ev avhopp inför vårterminen

Paracheer - Fantastic
 
Senior - Fossils
 
 
Våra sponsorer