Join the team, feel the heat - it will be CHEERtastic!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheer Force Allstars
Umeås äldsta cheerleading förening

CFA - Family of Champions

Vi har som ambition att CFA ska vara en plats där människor mår bra, känner trygghet, har roligt och utvecklas som människor och ledare, vare sig man är aktiv cheerleader, tränare eller supporter.

Vi vill upprätthålla hög säkerhet, bra träning och god stämning. Därför behöver vi gemensamma värderingar och förhållningsregler. Du kommer som aktiv och som målsman för omyndig att behöva skriva under att du läst, förstått och accepterat reglerna för att ta del av verksamheten.

 

Vår värdegrund och ledstjärna bygger på att vi anstränger oss för att vara schyssta, ärliga och med sportsmannaanda prestera bra både på och utanför tävlingsmattan.

 

  • Vi behandlar alla med respekt. Ömsesidig respekt och hänsyn är grundläggande för att bygga självkänsla och förtroende. CFA står för allas lika värde och vi har nolltolerans för all typ av diskriminering. Vi vill att CFA ska vara en fristad från trakasserier och mobbning – hur oskyldig den än må verka.
  • Vi agerar som lagspelare. En cheerleader är primärt en medlem i ett lag och ska sträva efter att stötta och peppa varandra och uppfylla lagets mål oavsett vilken position eller roll i laget hen har. Genom att tränas i att arbeta för det gemensamma bästa lär en sig empati, laganda, självbehärskning och att ta ansvar.

 

Vi handlar som goda föredömen: Som cheerleader i CFA uppför en sig på ett sätt som leder till en god uppfattning om utövare av vår sport och förening och som ett gott föredöme för andra, i och utanför föreningen. Ett vårdat språk och ett trevligt uppförande ger ett sportsmannamässigt och skärpt intryck som lägger grunden för ett positivt bemötande, både i dag och i morgon.

 

 

Misstänker du att någon far illa? Skicka ett mail till styrelse@cfa.se, så ringer vi upp dig.

Hälsa & Säkerhet
  • I CFA har vi nolltolerans mot användandet av alkohol, tobak och droger i föreningssammanhang och vi uppmuntrar till en sund livsstil.
  • Doping: Tänk på att anmäla eventuell medicinering på grund av allergier/sjukdom till tränaren då de kan vara dopingklassade.
  • Vid upprepade hälsoproblem/skador: krävs dialog med tränare och sjukvård.
  • Det är inte tillåtet att stunta utanför träningen utan att först fråga sin tränare
 
Våra sponsorer